Almere City FC strikt presentatrice en award-winning cameraman voor campagne

Geschreven door Redactie

Aletha Leidelmeijer is de hoofdpersoon in een short-movie ‘Love Actu-ALLY’ van Almere City FC om halve seizoenkaarten van de club aan de man te brengen.

De presentatrice van FOX Sport, die in juni nog trouwde in Las Vegas met haar vriend Steven, wordt in het filmpje het hof gemaakt door clubmascotte Ally de Aap.

De short-movie is geregisseerd door Joost Buitenweg van het Almeerse bedrijf PixelThis. Award-winning Director of Photography Goof de Koning (Project Gio, Brugklas, De Brief voor Sinterklaas) uit Brabant ontfermde zich over het camerawerk. De short-movie wordt vanavond bij de wedstrijd Almere City FC – TOP Oss voor het eerst getoond. 

 

Klik hier voor het filmpje en een high-res download: https://vimeo.com/pixelthis/review/376360744/7bbff7c141 

 

Het kerstfilmpje is een spin-off van de iconische scene van de Hollywood-blockbuster Love Actually. Het geeft de kijker mee dat liefde door dik en dun gaat, ook als het sportief even niet mee zit. Op het veld vallen de prestaties bij de Keuken Kampioen Divisionist vooralsnog tegen en buiten de lijnen hebben de Almere City FC supporters even moeten wachten op de verbouwing van de hoofdtribune. Deze wordt 17 januari bij de eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft feestelijk geopend en is met een halve seizoenkaart dus negen wedstrijden lang toegankelijk. 

 

De halve seizoenkaarten van Almere City FC zijn vanaf vandaag in de verkoop. Vanaf 65 euro kunnen supporters in de tweede seizoenshelft terecht in het verbouwde Yanmar Stadion. Eerste liefde roest niet: True love lasts a lifetime! Voor kaarten: www.almerecity.nl/seizoenkaart 



 


Onze Ambassadeurs