Warm sporten in de winter

Geschreven door Redactie

Het lekkere weer is voorbij en het wordt steeds kouder buiten.

Voor de één tijd voor een winterslaap en de ander kan niet stil zitten, op naar de indoorsporten! 

Stof je racket af en sla een bal (of shuttle) 

Lekker warm in de sporthal kun je een balletje gaan slaan! Tennis ligt voor de hand, maar wat dacht van squash, tafeltennis of badminton? Met deze sporten beweeg je veel en krijg je het lekker warm. Het voordeel is dat je spieren niet meteen weer koud worden zodra je klaar bent, je bent immers lekker binnen. 

Zoek het hogerop 

Met deze kou wordt je niet blij van het beklimmen van bomen, wanden of bergen. Maar in een klimhal is het al beter vertoeven! Van beginner tot expert, iedereen kan lekker klimmen in een hal. Vaak is er ook voldoende begeleiding, dus ook wanneer je het nog erg spannend vindt kun je er terecht. 

Winterkleding uit de kast 

Skiën en snowboarden, de ideale wintersport! In Almere kun je gewoon overdekt genieten van deze sport op de speciale rolpistes. Hoe fijn als je je nu vast gaat voorbereiden op die wintersport in februari? En indoor heb je in ieder geval geen last van die ijzige wind die langs je gezicht schuurt. 

Wist je dat je wanneer je een goede conditie hebt, je ook minder bevattelijk bent voor ziektes? Een goede reden om lekker warm aan het sporten te gaan! 


Onze Ambassadeurs