Belevenissen van de Cosmetisch Dokter

Geschreven door Dokter André Beautyworld

TELEURSTELLINGEN

Teleurstellingen horen bij het leven, ook in de wereld van Beauty & Lifestyle.

Gisteren heb ik 2 dames samen (en van de iets oudere categorie vrouwen dan die er over het algemeen bij mij komen) en vandaag twee dames afzonderlijk (van de gemiddelde leeftijd die de meesten van mijn cliënten hebben) moeten teleurstellen.
Ik had een leuk gesprek met de dames en we werden al snel heel vertrouwelijk met elkaar.

Ik gaf uitgebreid uitleg welke mogelijkheden er waren om bepaalde delen van het gezicht of de hals weer gezonder en daardoor ook weer mooier te maken.
Toen de oudere dames alles begrepen en hun keuze gemaakt hadden welke behandeling zij wilden, kwam het medische aspect ter sprake. Helaas beide dames hadden bepaalde gezondheidsproblemen waardoor ik het niet verantwoord vind om hun te behandelen. 
Tot hun spijt gingen de dames teleurgesteld een kopje koffie in de Brasserie drinken.

Dame 3 kwam al vrij snel ter zake en wees op een onvolkomenheid waar zij graag van af wil. Tot mijn spijt was dit iets dat ik met mijn behandelingen niet kan verhelpen, ik adviseerde haar contact met de plastisch chirurg op te nemen.
Dame 4 kwam ook vrij snel met haar "pijnpunt" op de proppen, hiervoor zou ik haar kunnen helpen met een filler, maar zij had kortgeleden een andere behandeling aan haar gezicht laten doen waardoor ik het medisch gezien niet verantwoord vond haar nu te behandelen, zij komt nu over een paar maanden. Wel licht teleurgesteld dat zij er niet met de Kerst mooier uit zou zien, maar wel blij met het advies.
Gelukkig kunnen de meeste mensen die komen wel blij naar huis,

Onze Ambassadeurs