Geen bont meer in modemagazine Elle

Geschreven door Redactie

Elle magazine stopt met het vertonen van echt bond. Ze hebben besloten om producten die van dierlijke vachten zijn in de ban ter doen.

Het magazine heeft meer dan veertig bladen die over de hele wereld te krijgen zijn en de ban op het bond zal voor al deze edities gelden. Er is een contract getekend om ook in de advertenties die in het blad staan geen bond meer te vertonen. Hetzelfde zal ook gelden voor de website van Elle.

Het gaat al wel wat langer zo. Bond raakt uit de mode en dat gaat het ook steeds meer worden. iedereen is ervan op de hoogte waar bond vandaan komt maar het is nog niet heel lang duidelijk dat de dieren waar het bond vandaan komt is verschrikkelijke omstandigheden moeten leven. Dat is aan het licht gekomen en komt nog steeds verder aan het licht. En dus word daarom vaker het gebruik van bond niet meer gewaardeerd en daarom ook minder gekocht


Onze Ambassadeurs