Pnar Juweliers 15% korting!

Geschreven door Redactie

Onlangs vonden wij de prachtige sieraden van @Pnar.nl en hebben een mooie kortingscode geregeld voor jullie!

Pnar is een nieuw sieradenmerk gevestigd in Lelystad. Het merk Pnar deelt de liefde en passie voor betaalbare sieraden met kwaliteit. Bij Pnar vind je de leukste, schattigste en mooiste minimalistische sieraden. Sieradenmerk Pnar heeft ook echte statement stukken voor de liefhebbers, dus voor elke outfit een finishing touch!

De sieraden zijn gemaakt van 925 sterling silver, 14K en 18K rosé- of gold plated en stainless steel dat niet zal verkleuren. De sieraden worden bezorgd door heel Nederland, België en Duitsland. Neem ook eens een kijkje op de Instagram van @pnar.nl, zie jij er wat leuks tussen zitten voor jezelf of geliefde? Of ga naar www.pnar.nl

Neem dan een kijkje in de collectie van Pnar en gebruik de code PNAR om 15% korting te krijgen op je bestelling in de online webshop op: www.pnar.nl. Deze actie loopt tot en met 4 juli 2021.