50% moederdagskorting bij Lashable Almere

Geschreven door Redactie

Lashable in Almere richt zich op de twee meest belangrijke eyecatchers van een vrouw, namelijk de Brows en de Lashes.

Anja Farag Nagi is eigenaresse van Lashable Almere. Lashable is een beautysalon die zich richt op de vrouwelijke doelgroep die graag betaalbare behandelingen wil kunnen boeken. Lashable heeft een vestiging in Almere Buiten én in Nieuwegein en volgt dagelijks de trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheid, make up en beauty behandelingen. Sinds kort bieden zij ook browlamintation en wimperextentions aan.

Lashable Almere geeft voor moederdag 50% korting op een behandeling voor alle moeders, als je zegt dat je van Ons Almere komt dan geldt de actie! Wees snel want vol = vol! Je kan Lashable vinden op instagram @lashable.nl