Aangepaste tijden voor reserveren en vervoer bij Regiotaxi

Geschreven door Redactie

Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste tijden voor het reserveren en het vervoer met de Regiotaxi.

Wilt u met de Regiotaxi tijdens de feestdagen naar een (familie)bezoek, een kerstdiner of een kerkdienst, dan moet u op tijd uw rit reserveren.

Kerst

Als u op dinsdag 24 december na 18:00 uur of op 1e of 2e Kerstdag gebruik wilt maken van de Regiotaxi, dan kunt u deze ritten tot vrijdag 20 december reserveren. Ook het doorgeven van wijzigingen en retourritten kan tot vrijdag 20 december. Wel kunt u ritten afzeggen tot 30 minuten voor de afgesproken ophaaltijd.

Oud&Nieuw

Op Oudejaarsdag (dinsdag 31 december 2019) rijdt de Regiotaxi tot 20:00 uur.

Vaste ritten

Omdat vaste ritten tijdens feestdagen vaak niet doorgaan, zal het Callcentrum alle vaste ritten voor 1e of 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag annuleren. Heeft u tijdens de kerstdagen een vaste rit waarvan u toch gebruik wilt maken? Meld dit dan uiterlijk op 20 december bij het Callcentrum.

Om te reserveren kunt u Regiotaxi Flevoland telefonisch (0900 – 222 88 77) of online reserveren (https://www.flevoland.nl/regiotaxi).