De groenste energieleverancier

Geschreven door Redactie

In de zoektocht naar de groenste energieleveranciers van Nederland gingen Natuur & Milieu en WISE op onderzoek.

Uit de resultaten bleken vijf energieleveranciers minimaal een negen te scoren op de ‘duurzaamheidsscore’. De score wordt bepaald op basis van samenstelling van het stroometiket, investeringsbeleid en de productie/inkoop van de aanbieder. Wil jij weten hoe je huidige energiemaatschappij scoort en advies over duurzame energie opwek? Neem contact op of kom langs bij een inloopspreekuur van het Energieloket. www.energieloketflevoland.nl.

Energiecoöperaties

Heb je ook interesse in lokale groene en duurzame energie aanbieders? Ook daarvoor kun je kiezen als groene energieleverancier. Energiecoöperaties zijn collectieven zonder winstoogmerk die gaan voor duurzame energie opwek. Kijk alvast op www.energieloketflevoland.nl/energiecooperaties en bekijk de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Gratis en onafhankelijk advies

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg ze op Instagram en Facebook.

Onze Ambassadeurs