Eerste kraker van 2020: 12 januari uit bij Go Ahead Eagles

Geschreven door Redactie

Januari is nog niet zo heel lang onderweg, wanneer Almere City FC afreist naar Deventer voor het treffen van Go Ahead Eagles.

Het is een belangrijke graadmeter voor de rode brigade, want de ploeg uit de Adelaarshorst is binnen handbereik van Ole Tobiasen en zijn mannen.

Start 2020 dus met een heerlijke away-day naar de Vetkampstraat! De verkoop van de wedstrijd sluit zondag 12 januari om 11:00 uur. 

Almere City FC speelt op zondag 12 januari om 14:30 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Het duel is met een auto- en een buscombi te bereizen. Supporters die met de auto gaan betalen €6,50, voor de buscombi betaal je €18,50. 

Let op: de verkoop van de buscombi kan eerder worden gestopt, wanneer Almere City FC inschat dat het niet meer rendabel is meer bussen in te zetten. Bestel dus tijdig! 

Je kunt het biljet omwisselen bij het bezoekersvak. De bussen staan om 12:15 uur klaar bij City en vertrekken om 12:30 uur. Tickets voor de belangrijke away-day naar Go Ahead Eagles bestel je via tickets.almerecity.nl. 

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro 


Onze Ambassadeurs