Happy You Almere is dé beauty salon in Oostvaardersbuurt

Geschreven door Redactie

OPI mani-& pedicure behandelingen OPI Gelcolor, wimperextensions, wimperlifting, wenkbrauw New Shape verven/ henna en waxing. 

Bij Happy You staat een natuurlijke, verzorgde uitstraling voorop.

Je eigen gezondheid is natuurlijk erg belangrijk! Je moet met je nagels namelijk nog heel lang doen. Happy You doet er dan ook alles aan om deze sterk en gezond te houden. Zo heeft iedere klant een eigen vijlen set en alles wordt grondig schoongemaakt. De hygiëne staat hoog in het vaandel.  

 

Wist jij dat alle OPI nagellakken, basislakken en top coats vrij zijn van de chemische BIG 3? Dit zijn de ingrediënten DBP (dibutylftalaat), formaldehyde en tolueen. Check of de nagellak die jij gebruikt hier ook vrij van is voor je eigen gezondheid van je nagels!  

 

Happy You heeft een leuke WIN ACTIE! In het teken van de feest maand geeft Happy You (op vertoon van dit artikel) bij een Gelcolor behandeling (vanaf € 32,50) een heerlijke OPI SPA Express manicure cadeau! Ter waarde van 35,00 euro. Deze actie is geldig in de maand januari 2020. Inboeken kan jezelf online via: www.happy-you-almere.nl. 


Onze Ambassadeurs