Rijschool Remco nieuw in Almere!

Geschreven door Redactie

Haal je autorijbewijs met je ogen dicht.

Na jaren in andere branches als leidinggevende werkzaam te zijn geweest sprak het coachen en begeleiden van mensen hem het meeste aan.


Met zijn geduld, sociale vaardigheden, enthousiasme en positieve houding zorgt Remco ervoor dat elke leerling zich op zijn gemak voelt tijdens de autorijles. Het is dé voorwaarde dat elke leerling met vertrouwen en plezier zijn of haar lessen kan volgen.  


Vanuit zijn ervaring en passie is Remco in oktober zijn eigen rijschool begonnen. Hij doet nu elke dag wat hij het liefste doet: samen met mensen een mooi resultaat behalen. En dat resultaat, is jouw rijbewijs! De gehele opleiding rijd je met dezelfde instructeur en auto, heb je geen wachtlijsten tot je volgende les en kun je dus direct beginnen! Flexibele lestijden zijn mogelijk en je mag zelf bepalen waar Remco je komt ophalen. Via een app heb je gemakkelijk toegang tot je volgende lessen, de voortgang van je lessen en je openstaande lessen.   


Om de opening van zijn rijschool te vieren heeft Rijschool Remco een nieuwjaar actie. Krijg tot 31 januari 2020 één gratis losse rijles t.w.v. 45,00 euro bij afname van een pakket!   



Onze Ambassadeurs