No place like home: Stadium Warming Party!

Geschreven door Redactie

There’s no place like home! Op 17 januari nemen we de hoofdtribunes van het verbouwde Yanmar Stadion in gebruik met een heuse Stadium Warming Party.

Er is een feestelijk programma samengesteld rondom de opening om alle stadiongenoten deze avond een lekker gevoel mee te geven voor de tweede seizoenshelft. De belangrijke wedstrijd tegen De Graafschap is uiteraard het klapstuk van de avond. 

Tickets voor de Stadium Warming Party, waar inmiddels al meer dan 3.125 supporters bij aanwezig zijn, bestel je hier. 

De poorten van het vernieuwde Yanmar Stadion gaan om 18.30 uur open voor het publiek. Op het supportersplein is het vanaf 19 uur gezellig met live optredens van bekende Almeerse artiesten, waaronder rapper Leafs en Lil’MG. Ook de zingende Almeerse barman Danny Lit deelt mee in de feestvreugde. 

Natuurlijk kun je met een hapje en een drankje van de artiesten genieten. Bij het Supportersplein geldt namelijk een Happy Hour tussen 18:30-19:30, waarbij je één liter bier scoort voor slechts 5 euro. Drinken doet eten en daarom wordt deze avond de kantine van Sporting bijgestaan door verschillende eettentjes. Naast de snackkraam van Slump hebben we deze avond ook Churros en popcorn in overvloede. 

Rond de kick-off is Ally de Aap weer terug van weggeweest. Voor de Stadium Warming Party is hij als een ware comic hero tot aan de tanden toe gewapend. Na zijn speciale opkomst trakteert hij het publiek, zoals bij een warming party gebruikelijk is. Zijn actie op het veld resulteert in een mooie vuurwerkshow, dus zorg er in ieder geval voor dat je tien minuten voor aanvang van de wedstrijd op je stoel zit. 

Een blijvende herinnering aan de Stadium Warming Party scoor je bij de GIFbooth. Tag #StadiumWarmingParty in je social media posts en je maakt terloops ook nog kans om uitgenodigd te worden voor de volgende competitiekraker van Almere City FC tegen Telstar. 

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs