Ook Loogman Carwash Football Academy uit winterslaap

Geschreven door Redactie

Alle ploegen van de Loogman Carwash Football Academy komen na een lange winterslaap vandaag weer uit in competitieverband.

De O19 van hoofdtrainer Tim Bakens start 2020 weer in de Eerste Divisie Hoog en mag laten zien uit het juiste hout te zijn gesneden. 

O19 

Na het bekersucces van afgelopen weekend gaat het nieuwe seizoen weer van start voor Almere City FC O19. De ploeg van trainer Tim Bakens start vandaag in een nieuwe competitie. In de Eerste Divisie Hoog hopen de Flevolanders zich opnieuw te verzekeren van promotie naar de Eredivisie. De eerste stap moet daarin worden gezet in het uitduel tegen NEC Nijmegen. 

O17 

Vandaag begint Almere City FC het seizoen met een thuiswedstrijd tegen DEM. Die ploeg was in het najaar seizoen ook al eens de tegenstander van de ploeg van trainer Tim Vincken. Destijds werd er met 0-4 gewonnen van het team uit Beverwijk. 

O15 

Almere City FC O15 kende in het najaar een wisselvallig seizoen. Met achttien punten uit veertien wedstrijden eindigde de ploeg van Robin Sack op een vijfde positie. Vandaag gaat City op bezoek bij Willem II. 

O13 

De O13 van Almere City FC liep in het najaar op slechts één doelpunt de promotie mis. De ploeg van Marciano Nonneman hoopt dit seizoen alsnog promotie veilig te stellen. Voor de start van de nieuwe competitie staat er meteen een mooi affiche op het programma. City neemt het op sportpark De Toekomst op tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. 

O12 

Almere City FC O12 kende een goede eerste seizoenshelft. Het jeugdteam speelde al twee competities in het najaar waarin ze respectievelijk eerste en tweede werden. Vandaag begint de ploeg van Marco Remmelts aan een nieuwe competitie uit bij SV Hoofddorp. De Flevolanders hopen een goede start te kunnen maken in de Haarlemmermeer.

Onze Ambassadeurs