DE oplossing voor haarpijn

Geschreven door Redactie

Veel vrouwen hebben er last van, haarpijn.  

Er is dus een oplossing voor dit nare gevoel. 

Wanneer je je haar 's avonds eindelijk los gooit na het een hele dag in een paardenstaart gedragen te hebben doet je haar meestal ontzettend veel pijn. Het eigen wat je nog kan doen is je hoofd masseren.   

De reden van deze pijn is eigenlijk heel simpel. Je haarzakjes op je hoofd zijn erg gevoelig. Wanneer je dan een knot of staart in doet gaan deze zakjes anders staan. ze nemen dan ook erg gemakkelijk een andere positie aan. Wanneer je je haar dan weer losgooit zorgt dit vervolgens voor pijnlijke plekjes. 

Toch kun je wat aan deze pijn doen. Dit kan door bijvoorbeeld je haar een adempauze te geven. Deze adempauze kan door je haar wat vaker los te dragen. Tijdens het slapen bijvoorbeeld. Dit zorgt ervoor dat je haar wat gezonder wordt.  

Heb je toch liever je haar vast? Draag dan vaker crunchie in plaats van een elastiek. Door deze crunchie's zit je haar minder strak.  

Onze krant nog niet ontvangen?