Kom naar de nieuwe expositie met archeologische illustraties van Kelvin Wilson

Geschreven door Redactie

Erfgoedcafé: Nieuwjaarsreceptie, lezing en opening nieuwe expositie 

Donderdag 30 januari geeft Kelvin Wilson een lezing over de prenten die hij geïllustreerd heeft in opdracht van de Gemeente Almere. De prenten geven een goed idee over de geschiedenis en erfgoed van Almere.  

Tijdens deze avond wordt ook een tentoonstelling geopend met de prenten die hij heeft gemaakt. Het Erfgoedhuis zit gevestigd op het Baltimoreplein 112 in Almere Buiten. De lezing begint rond 19:30 uur en duurt circa 45 minuten. Met de afsluitende borrel zullen de deuren rond 20:45 uur sluiten. Wil jij erbij zijn? Houd dan de pagina van Erfgoedcafé op de website van de Gemeente Almere goed in de gaten voor meer informatie.