SNS Sportgala in Topsportcentrum

Geschreven door Redactie

Almere viert sport! 

Op woensdag 12 februari 2020 zal het SNS Sportgala weer plaatsenvinden! Wederom dit jaar in het Topsportcentrum in Almere. Tijdens het SNS Sportgala worden de winnaars bekend gemaakt van de Almeerse Sportverkiezingen 2019. De Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Paralympische Sporter, Sportploeg en Sportcoach worden geëerd om hun prestaties.  

Presentator Peter Heerschop zal de deze dertigste editie presenteren. Er zijn enkele vernieuwingen aangebracht aan de categorieën. Zo is er ook een verkiezing voor ‘Almeerse Sportvrijwilliger’ en ‘Almeerse Club van het jaar’. De vrijwilliger die écht onmisbaar was voor de club en de betrokken sportaanbieder die het verschil maakt in onze prachtige stad of wijk. Dit jaar staan ze samen met de andere topsporters op het podium.  

De inloop is vanaf 19:30 uur en het programma zal starten om 20:00 uur waarbij de winnaars bekend zullen worden gemaakt. Tussendoor kun je genieten van verschillende optredens. Het einde van het evenement is rond 22:30 uur.  

Wil jij ook aanwezig zijn bij het SNS Sportgala? Meld je dan aan en kom de genomineerden aanmoedigen! Je kunt jezelf aanmelden tot 5 februari via de website www.sportbedrijf.almere.nl

Onze Ambassadeurs