Nieuwe uitstraling voor Breedveld & Schröder!

Geschreven door Redactie

Alles onder één dak met MM Techniek en WE-projects  

Bij Breedveld & Schröder houden zij zich al meer dan  120 jaar bezig met alles wat te maken heeft met elektrotechniek. Als hofleverancier hebben zij een mooie toonaangevende klantenkring opgebouwd waarbij de relatie van een langdurige samenwerking centraal staat.  

Waar zij in 1896 startte met de installatie van de deurbel werken zij hedendaags aan innovatieve elektrotechnische oplossingen binnen Nederland. Het uitvoeren van installaties en onderhoud aan onder andere (brand)beveiligingsinstallaties en laadpunten voor elektrisch vervoer is dan ook geen uitzondering. 

Naast de landelijke werkzaamheden zijn zij uiteraard ook veelvoudig werkzaam binnen Almere, zo waren zij afgelopen jaar verantwoordelijk voor de elektrotechniek in het bouwteam waarbij het Flevoziekenhuis. 

De afgelopen jaren is Breedveld & Schröder aanzienlijke gegroeid, met name door de overnames van MM Techniek in 2016 en WE-projects vorig jaar. Sinds de toevoeging van WE-Projects is de Werktuigbouwkundige discipline toegevoegd aan de werkzaamheden. 

Vanaf dit jaar gaan de bedrijven MM Techniek, WE- Projects en Breedveld & Schröder onder één dak verder gaan, onder de naam Breedveld & Schröder. Deze samenvoeging was het uitgelezen moment om de gehele uitstraling van een frisse, nieuwe look te voorzien. Vanaf heden zal het nieuwe logo zichtbaar zijn in alle communicatiemiddelen alsmede op de bedrijfsauto's en kleding. 

Onze Ambassadeurs