Premiere Capo di Famiglia II was een succes!

Geschreven door Redactie

De première op het vervolg van de eerste film op Capo di Famiglia was een groot succes! Donderdag werd het tweede deel van de filmserie getoond op de schermen van Kinepolis. 


Na de enthousiaste reacties en het internationale succes met het eerste deel uit 2017 is er hard aan deel 2 gewerkt. Opnieuw hebben regisseur Annemarie Libbers en hoofdrolspeler/scriptschrijver Dirk Gunther Mohr hun handen ineengeslagen om het verhaal van de familie la Rosa te vertellen. Het tweede deel is ruiger, donkerder en wordt er meer gekropen in de diepere levens van de personages.   

Over Capo di Famiglia II

Een dramatische maffiathriller met mensen van vlees en bloed. Juist in die harde criminele wereld is altijd menselijkheid te vinden. Aan de ene kant de maffia die voor de meesten van ons ver van ons afstaat, aan de andere kant mensen van vlees en bloed. Mannen, vrouwen, kinderen. Ze hebben allemaal hun eigen plek, hun eigen motivatie om te zijn wie ze zijn. Zelfs in hun eigen traditionele rollen.


Afbeelding: Ons Almere

The godfather als inspiratiebron

Almeerse acteur Joost Buitenweg, eigenaar van productiebedrijf PixelThis, speelt ook een van de hoofdrollen in de film. Joost Buitenweg geeft acteerlessen aan regisseur en acteur Dirk Gunther Mohr. Dirk vroeg Joost om mee te spelen in de film, omdat hij het leuk zou vinden als zijn eigen coach een deel zou uitmaken van de film. Dit idee kwam voort uit Dirk zijn passie voor The Godfather. In Godfather deel twee speelt de acteer coach van Lee Strasberg ook een rol naast zijn vroegere leerling Al Pacino.

Joost Buitenweg vindt het belangrijk om Almeerse initiatieven te steunen. Hierom is hij begonnen met het oprichten van Almere Film, een platform dat het maken van films in Almere stimuleert. Momenteel is Joost nog bezig met het vormgeven van de stichting, maar als het aan Joost ligt gaat de stichting zo snel mogelijk live.

Het is een verhaal over vasthouden, loslaten en overgave. Een worsteling die we allemaal kennen. Wanneer geef jij je over? 

Onze Ambassadeurs