Musical Almere stelt zich voor aan Ons Almere

Geschreven door Redactie

Musical Almere is met bijna 50 leden één van de grootste actieve musical verenigingen van Flevoland. Onze doelstelling is om één keer per jaar een mooie en meeslepende productie neer te zetten. Dit doen wij op een zo professioneel mogelijke manier: een groots theater, licht, geluid, projectie, decor, pompeuse kostuums en een geweldige cast.

In 2011 was Musical Almere voor het eerst in het theater te bewonderen met de productie Amerika Amerika van Jos Brink. In de jaren daarna volgden diverse musicals als Petticoat, De 3 Musketiers, The Wiz, Scrooge en Ciske de Rat.

Musical Almere heeft in de afgelopen 9 jaar laten zien van alle markten thuis te zijn door zowel dramatische als komische producties te presenteren. Tapdans, showdans en zelfs schermen maken wij ons eigen om zo voor de meest ultieme voorstelling te verzorgen en het publiek mee te slepen in de beleving.

Op dit moment is de vereniging volop aan de gang met repeteren, kostuums vervaardigen en decorbouw voor de 10e productie THE ADDAMS FAMILY
.

De musical wordt in februari 2020 gespeeld in grote zaal van het theater KAF te Almere.

Maar voor dat het zover is moet er nog heel wat werk verzet worden, Het is natuurlijk ieder jaar een enorme uitdaging om zo’n uitvoering op de planken te zetten.

Alles doen we namelijk zelf, kostuums maken, decorbouw, licht, geluid, choreografie, etc. etc. en tot nu toe zijn we er ieder jaar weer in geslaagd om zonder enige subsidie een prachtige productie neer te zetten.

Heel blij zijn we dat we via de nieuwe krant ONS ALMERE de kans krijgen om u regelmatig op de hoogte te houden over het wel en wee van onze musical vereniging.

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden (vooral mannen) en omarmen we bedrijven die ons willen sponsoren om ook in 2020 weer een geweldige productie neer te zetten.

Mocht u nu denken van wat leuk daar wil ik graag meer van weten kijk dan op onze website www.musicalalmere.nl of mail naar info@musicalalmere.nl.


Onze Ambassadeurs