Ga creatief aan de slag tijdens de beeldende workshops van juf Lieve!

Geschreven door Redactie

Kinderen kunnen vanaf nu elke week op woensdag van 15:00 tot 16:00 meedoen aan een creatieve beeldende workshop in het ARTlab van Het Buitenhuis in Almere Buiten.

Onder begeleiding van juf Lieve van KUNSTinCULTUUR zullen de kinderen op een leuke en leerzame manier kennismaken met verschillende technieken en materialen.


Juf Lieve legt uit dat je met het materiaal, zoals verf en klei, meerdere dingen kunt maken. Soms kan je met materiaal veel meer maken dan je in eerste instantie zou denken. Dit ga je tijdens deze workshop allemaal ontdekken. Na afloop ga je naar huis met iets moois, bijzonders of juist iets geks!  


De workshops kosten 1 euro per keer. Ook kan je een strippenkaart kopen voor 10 euro waarmee je 11 keer mee mag doen. In verband met Corona is aanmelden verplicht, dit kan je doen via info@kleurincultuur.com


Onze Ambassadeurs