Vanaf 12 augustus start de 25e editie van de Vakantie Bijbel Club in Almere!

Geschreven door De Wegwijzer Almere

Christelijke gemeente De Wegwijzer organiseert in Almere in de week van 12 t/m 16 augustus voor de 25e keer de Vakantie Bijbel Club (VBC). Een jubileumaflevering dus. Reden voor een extra feestelijk programma.

De Vakantie Bijbel Club is in Almere en daarbuiten een begrip. Elk jaar beleven honderden kinderen op verschillende locaties een fantastische week. In 2017 verwelkomde De Wegwijzer 400 kinderen en in 2018 zelfs meer dan 500. 

De medewerkers (meer dan honderd!) komen uit het hele land om een steentje bij te dragen aan deze mooie week. Deze medewerkers, vooral jongeren van 16 - 25 jaar,  hebben het verlangen om kinderen de weg naar Jezus te wijzen en zetten hun talenten voor dit doel in. Ze doen dat in een professioneel programma, vijf dagen lang iedere middag. Kinderen en tieners zijn kunnen op zes verschillende plaatsen in Almere terecht. Deelname aan de vakantieclub is gratis.

Het thema van de VBC 2019 voor de kinderen is Ik zie, Ik zie wat jij niet ziet. 

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen elke dag van 13.30 tot 15.30 uur volop genieten van een gratis kinderprogramma vol met mooie verhalen, vrolijke liedjes, grappige spelletjes, spannende poppenkast en uitdagende knutsels op de volgende locaties:

Ook tieners zijn van harte welkom op de hiervoor genoemde tijden en plaatsen. Voor hen is er een eigen programma onder de noemer Let’s Go. 

  • Almere Stad-Waterwijk, Basisschool de Ichthus,  Rijnweg 10
  • Almere Poort, Basisschool De Kleine Wereld, Nederlandhof 5
  • Almere Haven, Basisschool De Regenboog, Klipgriend 1-3
  • Almere Stad-West, Basisschool de Lichtboei, Luitstraat 7
  • Almere Buiten, Missiecentrum de Wegwijzer, Makassarweg 80

Onze Ambassadeurs