Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen nieuwste telg Businessclub Almere City FC

Geschreven door Redactie

Vrijdagavond werd voorafgaand aan de wedstrijd Almere City FC – SC Cambuur Leeuwarden de overeenkomst getekend door de nieuwste telg van de businessclub van Almere City FC; Flevolandse Zakenvrouwen. 

Voorzitter Marcia Richardson kijkt uit naar de samenwerking: ,, Met de aansluiting van onze zakenvrouwen aan Almere City FC dragen we bij aan onze missie om het zakelijk zichtbaar versterken van onze leden om professioneel te groeien, in verbinding met andere netwerken.” 

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen richt zich op vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen: vrouwelijke ondernemers die in Flevoland werken en vrouwelijke ondernemende managers, die op strategisch of beleidsniveau werkzaam zijn bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen.