Felle brand bij Chinees restaurant

Geschreven door Redactie

De brandweer is zondagmorgen rond 07.30 uur uitgerukt voor een felle brand bij Chinees restaurant Tang Dynastie aan de Sumatraweg in Almere Buiten.

Het restaurant ligt vlakbij de brandweerkazerne, waardoor de brandweer binnen een minuut ter plekke was.

Het vuur woedde vooral in de meterkast, en was snel geblust. Daardoor kon de directe brandschade naar verhouding beperkt worden gehouden. De brandweer kon niet voorkomen dat het restaurant vol rook kwam te staan.

In het gebouw was niemand aanwezig toen de brand uitbrak, meldt de brandweer. Daardoor zijn er geen gewonden. Wel kreeg een brandweerman iets op zijn schouder. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel maar kon gewoon doorgaan met zijn werk.

Het restaurant is vanwege de schade voorlopig gesloten.

Onze Ambassadeurs