Wegens succes is de actie van rijschool Remco verlengd

Geschreven door Redactie

Rijschool Remco verlengd de actie t/m eind maart!  

Na jaren in andere branches als leidinggevende werkzaam te zijn geweest sprak het coachen en begeleiden van mensen Remco het meeste aan. 

Vanuit zijn ervaring en passie is Remco in oktober zijn eigen rijschool begonnen. Hij doet nu elke dag wat hij het liefste doet: samen met mensen een mooi resultaat behalen. En dat resultaat, is jouw rijbewijs! De gehele opleiding rijd je met dezelfde instructeur en auto, heb je geen wachtlijsten tot je volgende les en kun je dus direct beginnen! Flexibele lestijden zijn mogelijk en je mag zelf bepalen waar Remco je komt ophalen. Via een app heb je gemakkelijk toegang tot je volgende lessen, de voortgang van je lessen en je openstaande lessen.   

Om de opening van zijn rijschool te vieren had Rijschool Remco een nieuwjaar actie. Je kreeg tot 31 januari 2020 één gratis losse rijles t.w.v. 45,00 euro bij afname van een pakket. Goed Nieuws! Hij gaat de actie verlengen tot eind maart!  


Onze krant nog niet ontvangen?