Poortenaren in Caribische sferen

Geschreven door Redactie

Een paar honderd mensen hebben zaterdagavond het gure Hollandse winterweer verruild voor Caribische sferen in het Aeres MBO in Almere Poort. Daar werd het allereerste indoor Caribbean Day Festival gehouden. 

Bezoekers van alle leeftijden konden in de warmte van het schoolgebouw genieten van live-muziek en danceacts. Ook waren er workshops salsa, bachata en kizomba. Voor de kinderen was er een speciaal kidsplein en ook aan de inwendige mens was gedacht met Caribische hapjes en drankjes. 

Volgens organisator Jelesto Tjin Kong Foek was de tropische dag een succes. "We wilden een beetje zomerse sfeer in onze winter brengen, en dat is gelukt". Het is de bedoeling dat het evenement ook in andere stadsdelen wordt gehouden.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.