KAF blijft open

Geschreven door Redactie

Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) blijft open. De komende periode is in de Kunsthal nog de tentoonstelling Why The Caged Birds Sing te bezoeken. Met theaterproducenten gaat het Almeerse theater in overleg welke voorstellingen kunnen doorgaan.

Door Rijk, provincie en gemeente is het gebouw van de Schouwburg bestempeld als vitaal en cruciaal voor Almere en voor Flevoland én voor het culturele leven aldaar. Deze rol brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Ook in deze uitzonderlijke tijden willen KAF middelen als kunst en cultuur haar bijdrage leveren aan een duurzame en vitale stad en provincie. Daarom blijft de kunstinstelling open binnen de beperkte mogelijkheden en volgens de laatste richtlijnen van overheid en RIVM. 

Het 2turvenhoog festival voor de allerkleinsten gaat deze week niet door. Dit heeft de organisatie samen met KAF en de nieuwe bibliotheek besloten. 

De tentoonstelling Why The Caged Birds Sing, die reflecteert op het anti-racisme debat, kan nog steeds worden bezocht in KAF. Bezoekers dienen vooraf online een kaartje te kopen voor een specifiek tijdslot, er gelden looproutes én er geldt een maximum van aantal bezoekers per tijdslot.

Onze Ambassadeurs