Doe mee met enquêtes gericht op Almere

FlevoPanel is op zoek naar inwoners van Almere die hun mening willen geven over onderwerpen zoals sport, recreatie, veiligheid, verkeer en zorg.

‘In de maand maart verloten wij onder de nieuwe panelleden 6 fotokookboeken 'Proef de Smaak van Flevoland'.’ Dit zegt Neeske Abrahamse, eigenaresse van het Flevolandse marktonderzoek- en adviesbureau KiekendiefPerspectief.

‘Leden van het panel nodigen we een paar keer per jaar via de e-mail uit om mee te doen met een onderzoek. Dit is vaak in de vorm van een enquête, maar ook diepte-interviews en groepsdiscussies komen voor ’, legt de onderzoekster uit. ‘Op deze manier kan je meedenken bij het verbeteren van jouw eigen leefomgeving. Jouw mening is belangrijk. Overheden, organisaties en bedrijven krijgen goed inzicht waar inwoners van de gemeente Almere behoefte aan hebben. Zij kunnen hun plannen, activiteiten en producten aansluiten op jouw wensen.'

FlevoPanel voerde de afgelopen jaren onderzoeken uit voor onder andere de gemeente Almere, provincie Flevoland, Floriade en Het Flevo-landschap. Op dit moment telt het FlevoPanel ruim 4.500 leden. Onder de nieuwe leden van het FlevoPanel verloot KiekendiefPerspectief deze maand 6 fotokookboeken 'Proef de Smaak van Flevoland'. De onderzoekster legt uit dat panelleden bovendien door mee te doen aan online enquêtes punten sparen voor leuke Flevolandse cadeaus.

Meld je aan via: www.flevopanel.nl

Onze Ambassadeurs