De krant Ons Almere is jarig! Al twee jaar dé Feel Good krant van Almere!

Dat vieren wij met mooie prijzen! Zoals je vast al hebt gezien, heb je onze jubileumeditie bij een van onze honderden afhaalpunten zien liggen. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we al twee jaar jullie mogen vermaken met leuke artikelen, interessante interviews en andere mooie content.

En aan de hand van jullie hartverwarmende reacties kunnen wij met enige zekerheid zeggen dat het grootste deel van Almere onze krant leuk vindt! Voor ons meer dan genoeg motivatie om door te gaan, op naar ons volgende jubileum!

We vieren de tweede verjaardag van Ons Almere met een speciale jubileum editie. De gehele maand september worden er speciale prijzen weg gegeven vanuit onze partners. In de verjaardagskalender in het hart van de krant zie je een overzicht van alle prijzen die dagelijks weggegeven zullen worden.

Hoe is het ontstaan?

In september 2018 lanceerden wij OnsAlmere.nl, dé nieuwswebsite van Almere die in zes maanden uitgroeide tot de nieuwssite met het grootste bereik van onze stad. Het idee was destijds om samen met de stad het nieuws te maken, vandaar voor Almere en door Almere. Iedereen mag een account aanmaken en hun eigen berichten met de stad delen. Natuurlijk worden de berichten wel eerst even gecontroleerd voordat ze online komen, je weet maar nooit wat er in het hoofd van de schrijver omgaat ;-) Vanwege het succes kregen we steeds meer de vraag of we ook met een krant uit zouden gaan komen, destijds waren wij er redelijk van overtuigd dat een krant in deze tijd niet interessant meer zou zijn. Gelukkig hadden we een grote achterban met lezers die wij dan ook om hun mening hebben gevraagd. Daaruit kwam naar voren dat er wel degelijk behoefte was aan een nieuwe krant, maar dan wel op een andere manier. De wensen die uit het onderzoek kwamen waren:

  • Niet wekelijks in de brievenbus, maar maandelijks. De reden was dat er al zo veel kranten en folders verspreid werden;
  • Geen “oud nieuws”, hiermee werd bedoeld dat het nieuws in traditionele kranten (zowel week- als dagbladen) vaak al op internet gelezen was;
  • Leuke dingen om te lezen, op het nieuws en op internet vind je al genoeg over economische tegenslagen, oorlogen, ongelukken, bomaanslagen, etc.
  • Informatie over de stad, wat leeft er en wat gaat er allemaal gebeuren;
  • Verhalen over inwoners van de stad;
  • Minder advertenties.

Op basis van de wensen hebben wij besloten in september 2019 de eerste krant uit te geven. En zoals je hebt gemerkt, blijkt het een succes te zijn! Dit jaar bestaat de krant Ons Almere al twee jaar en dat vieren wij graag met jullie. Want, wie jarig is, trakteert!

Prijzen vorige jaar

Vorig jaar, september 2020, gaven wij ook velen mooie prijzen weg! Van BEKO wasmachines, duurzame gemaakte draagtassen van Mija tot aan Cadeaukaarten van The Game Box, een jaar lang Carwash pas van Tango en 5 trayen frisdrank van Frisdrankvoordeel.nl. 

Foto's: prijswinnaars Verjaardagskalender Ons Almere 2020

De verjaardagskalender

Op de verjaardagskalender op pagina 24 zie je welke prijzen er weggegeven zullen worden, dus je kunt op je gemak bedenken waar je kans op wilt maken. Op de dag waarop jouw gewenste prijs wordt verloot ga je naar www.onsalmere.nl/verjaardag en vul je je naam, postcode (zonder huisnummer) en je e-mailadres in. Op die dag staat ook uitgebreid beschreven waar de prijs precies uit bestaat, wat de eventuele voorwaarden (minimum leeftijd, periode van inleveren, etc.) zijn en hoe vaak de prijs verloot wordt. De volgende dag krijg je bericht of je hebt gewonnen, of dat je helaas niet tot de gelukkigen behoort. Wij vinden dat spelregels niet te moeilijk moeten zijn! Daarom mag je iedere dag meedoen, zelfs als je al een prijs hebt gewonnen in september.

Onze Ambassadeurs