Ons Almere houdt 400 bezorgers liever thuis

Deze maand staat de Ons Almere vol met leuke artikelen om het thuisblijven aangenamer te maken, zo ook voor onze bezorgers! Vanwege de gezondheid van onze krantenlopers en de Ons Almeerders hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Maar geen zorgen, je kunt de krant meenemen met je noodzakelijke boodschappen in de supermarkt! Of wanneer je jouw eten laat bezorgen via één van jouw favoriete Almeerse restaurants! 

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus hebben wij besloten om de april editie van Ons Almere niet huis-aan-huis te laten bezorgen.

In overleg met de Almeerse horeca, supermarkten en benzinestations hebben we gekozen voor een oplossing waarbij wij denken dat we het alsnog voldoende mogelijk maken om de krant te kunnen lezen. De meeste mensen komen ook in deze periode af en toe in de supermarkt en kunnen daar dan de krant meenemen. Ook zijn er gelukkig nog steeds veel mensen die via de Almeerse horeca hun eten laten thuisbezorgen, veel bezorgers nemen bij jouw bestelling dan ook een krant voor je mee. Wel bewaren voor na het eten!


De komende dagen zullen wij een groot deel van de Almeerse supermarkten en horeca "bevoorraden" met onze krant. Kijk op OnsAlmere.nl/afhaalpunten voor de afhaalpunten waar jij jouw Ons Almere mee kunt nemen (of mee laten bezorgen).  


Natuurlijk kun je de krant ook online lezen, mocht je de deur niet uitgaan de komende weken. Al onze edities vind je op OnsAlmere.nl/kranten


Onze Ambassadeurs