A day with Ibu Jero - 10 maart in Kunstlinie

Geschreven door Redactie

Heb je ooit je eigen Eat, Pray, Love-moment gewild, maar weet je niet waar te beginnen?

Een nieuwe tijdsgeest is aangebroken: de eeuw van liefde. Een tijdsgeest waarin we onze intuïtie meer toelaten en durven te gaan leven vanuit ons hart. Veel mensen zijn op zoek naar liefde, geluk en wijsheid, maar zoeken dit vaak buiten zichzelf.

Mick Bröcker en Ibu Jero organiseren op 10 maart 2019 het event ‘A day with Ibu Jero’ in Kunstlinie Almere Flevoland (schouwburg Almere). 

Speciaal voor dit unieke event verlaat hogepriesteres Ibu Jero, een van de laatst overgebleven healers van het Indonesische eiland Bali, voor het eerst haar geboorteplaats.

De unieke healende gave van Ibu Jero in combinatie met meditaties, mantra’s en healing, zorgt ervoor dat je hart wordt geopend en geheald, je mind wordt geïnspireerd en je lichaam kan ontspannen. 

Beleef je eigen Eat, Pray, Love-moment!

Dit event is voor iedereen die de reis van hoofd naar hart wil maken en weer in verbinding wil staan met zijn of haar innerlijke kracht.
Speciaal voor jou als je:

  • Minder wil denken en meer wil voelen
  • Verbonden wil zijn met je eigen hart
  • De kracht van healing wilt ontdekken
  • Balans wil vinden tussen spiritueel maar ook human being zijn
  • Jezelf wilt leren healen
  • Dichter bij jezelf wil komen
  • Jouw eigen kracht wil ontdekken én inzetten
  • Meer vanuit dankbaarheid wil leven

Maak de reis van je hoofd naar je hart

Een wijze Tibetaanse monnik zei ooit tegen Mick: “De deur naar binnen staat altijd open. Aan de andere kant van de poort wordt er op je gewacht. Maar je moet moedig genoeg zijn om alle gemakken achter je te laten om op zoek te gaan naar de waarheid. Pas dan zal je de waarheid kennen en zal jouw droom werkelijkheid worden. De weg naar binnen, naar het hart, zal zich als vanzelf ontvouwen. De weg naar huis.”

Deze middag geeft jou een weg naar binnen. Beleef Ibu Jero’s unieke healende kracht tijdens meditatie, het zingen van mantra’s en laat je meeslepen door haar ontroerende levensverhaal.

Ibu Jero vertelt hoe ze van jongs af aan al wist dat ze haar voorouders zou opvolgen in de familielijn van healers. En hoe ze uiteindelijk als hogepriesteres tienduizenden mensen zou helpen hun hart te healen, zodat ze hun mooiste leven kunnen leven. Ibu Jero: “It makes you feel in love if you can do something for people, for the world.”

Programma 10 maart 2019 

Maak kennis met Ibu Jero en Mick Bröcker

Een middag over healing en zelfliefde

Meditatie + Healing + Transformatie

Datum: 10 maart 2019 13.30 – 17.15 uur

Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland

Kosten: 59,00 per ticket, te bestellen via: de ticketstore van KAF

Wie is Mick Bröcker ?

Mick Bröcker (25) is de Founder van de Ombir Foundation, vernoemd naar het Nepalese jongetje dat hem zo inspireerde. Hij zorgt voor 11+ weeskinderen in Nepal, net zolang totdat ze op eigen benen kunnen staan.

Samen met vrienden, familie en de steun van o.a. ambassadeurs Michael Pilarczyk en Virgil van Dijk, is het hem gelukt om een nieuw huis voor de kinderen te bouwen. 

In de zomer van 2018 vertrok Mick voor enkele weken naar het Indonesische eiland Bali om een zeer intensieve periode af te sluiten. Hier ontmoette hij de Balinese hogepriesteres Ibu Jero.

“Vanaf het allereerste moment dat ik haar ontmoette wist ik dat er een avontuur zou beginnen”, aldus Mick. Samen met Ibu Jero is hij op een missie om de wereld te veranderen: healing the world, one heart at a time.
Onze krant nog niet ontvangen?