Krijg een gladde en zijdezachte huid bij Wax & Beauty Almere!

De deskundige is erg goed in haar vak en verzorgt jouw huid op een zorgzame manier om je een luxe gevoel te geven.

Ben je het beu om steeds maar weer te scheren? Nou, misschien wordt het tijd dat je waxen omarmt met al het goede en het slechte. Je weet waarschijnlijk al het slechte en het lelijke ervan, maar we zijn hier om je te vertellen dat er geen betere ontharingsmethode is dan harsen! Natuurlijk, het zal een beetje pijn doen, maar zoals een wijs iemand ooit zei: er is geen winst zonder pijn. Maak deze zomer lekker comfortabel met de talloze voordelen van waxen!

Je kunt het aan iedereen vragen die zijn lichaam heeft laten waxen en ze zullen je vertellen dat harsen de hergroei van het haar aanzienlijk vermindert. Dat komt omdat het haar helemaal vanaf de wortel verwijdert, waardoor je huid veel gladder wordt dan bij andere ontharingsmethoden. Harsen verwijdert het haar vanaf de wortel, wat betekent dat bij voortgezette waxsessies het haar na verloop van tijd zwakker wordt. Als gevolg hiervan is het haar dat na het harsen groeit fijner en schaarser.

We kennen allemaal het ongemak dat wordt veroorzaakt door ingegroeide haren na het scheren, en we hebben er allemaal een hekel aan! Het goede nieuws is dat harsen je van al deze zorgen zal verlossen. Ingegroeide haartjes zullen geen probleem meer zijn. Doordat het haar volledig vanaf de wortel wordt verwijderd, duurt het lang voordat het haar terug groeit. Dit betekent dat harsen je een langere periode van glad en comfortabel gevoel geeft. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de jeuk en het stekelig gevoel veel erger zijn na het scheren, omdat het scheermes het haar in een hoek scheert.

Krijg een gladde en zijdezachte huid bij Wax & Beauty Almere! De deskundige is erg goed in haar vak en verzorgt jouw huid op een zorgzame manier om je een luxe gevoel te geven. Lees meer over de waxservice, op de website en boek nu je afspraak! 


Onze Ambassadeurs