STAGELIFE is nieuw in Almere!

Geschreven door Redactie

Zanger Ruben Anthony lanceert nieuw bedrijf voor zang- en stagelessen.

Het idee ontstond nadat Ruben een meisje uit zijn buurt, zangtalent Ayah, had geholpen bij het voorbereiden van haar optredens bij The Voice Kids. ”Toen zij de halve finale had bereikt was ik zó trots!” Hij ging samen met Robert Aarts brainstormen over het idee en twee maanden later was STAGELIFE een feit.

“Ik ga al mijn ervaring van de afgelopen 25 jaar in de entertainmentindustrie doorgeven aan de talenten van de toekomst: de kinderen in Almere. Als kind wist ik al heel vroeg wat ik wilde worden. Artiest! Ik had zelf niemand die mij de ins en outs kon leren over het leven op het podium. Denk aan auditie voorbereiding, lied interpretatie, ademtechnieken en wat wel en niet werkt op het podium. En dat is precies wat we gaan doen”, vertelt Ruben.

Ruben wil graag zijn kennis en ervaring doorgeven aan deze kids, om samen het beste uit hen te halen en plezier te houden in hun passie. Heb je meteen zin om te beginnen? Ga dan naar de website: www.stagelife.nl voor meer inhoudelijke informatie over de lespakketten. Er zijn privélessen en groepslessen. Je kan elke week een losse les boeken voor 65,00 euro of een 13 rittenkaart (3 maanden) kopen voor 741,00 euro waarbij je 104,00 euro korting krijgt. Groepslessen zijn er vanaf 20,00 euro per persoon. Hier kun je samen lessen, samen leren en samen plezier maken!

STAGELIFE zit aan Pygmalionstraat 5 in Almere Poort. Wil je meer informatie aanvragen? Stuur dan een email naar info@stagelife.nl. Alvast veel plezier met je zangles