Leuke manieren om dit jaar oudejaarsavond thuis te vieren

Geschreven door Redactie

Hoewel 2020 ten einde loopt, is het belangrijker dan ooit om ons aan de maatregelen te houden zoals sociale afstand nemen.

Dat betekent dat je oudejaarsplannen ook thuis moeten blijven. Maar dat betekent niet dat je oudejaarsplannen saai hoeven te zijn! Er zijn zoveel leuke manieren om het einde van 2020 thuis te vieren. Geniet van enkele van deze nieuwe tradities.


Dress up! Wie zei dat je je niet kunt verkleden om alleen op de bank te zitten? Je kunt thuis ook geweldige foto's maken met een leuke sfeer.   


Je kunt ook natuurlijke feestelijke cocktails maken. Je oudejaarsfeest is zo goed als het drankje waarmee je om middernacht proost. Heb jij al het lekkere recept van de Porn star Martini gezien op onze website? Zeker een aanrader!  


Plan een virtuele toast met je vrienden en familie. Ondanks de uitdagingen is het belangrijk om alle goede delen van het jaar te erkennen. Plan een tijd om je vrienden en dierbaren op te bellen, zodat je allemaal proosten om 2020 door te komen.  


Kijk de hele nacht films. De hele nacht opblijven om films te kijken is een geweldige manier om 2021 te verwelkomen. Of laat je los en dans door je huis met je huisgenoten of familieleden op Just Dance.  


Pop confetti om middernacht of steek sterretjes aan, als de klok twaalf slaat, kun je er net zo goed het beste van maken! Zelfs als er een vuurwerkverbod is.  


Maak lekkere desserts en hapjes. Sluit de avond af met een heerlijk dessert of een paar ervan. Kan net zo goed een zoet einde hebben aan het gekste jaar ooit. Neem een kijkje van recepten die wij hebben gedeeld op ons Eten & Drinken pagina. Heerlijk? toch!  



Onze Ambassadeurs