Je slaapkamer opnieuw inrichten

Geschreven door Redactie

4 manieren om je slaapkamer opnieuw in te richten met een beperkt budget.

Je slaapkamer moet de plek zijn waar je kan ontspannen en waar je graag je tijd doorbrengt. Met dit in gedachten een paar tips om dit voor jezelf te verwezenlijken met een laag budget.

Probeer eerst de indeling van je kamer te veranderen. Dit kost je niks want je hoeft alleen maar de spullen te verplaatsen die je al in je kamer hebt staan. Zo geef je dus je kamer een hele nieuwe uitstraling zonder ook maar een cent uit te geven. Wanneer je dingen gaat verplaatsen, kijk dan naar wat je niet meer gebruikt en overweeg enkele onnodige stukken weg te laten, want less is more.

Vergeet je muren niet! Schilderen, behangen of kunstwerken aan je muren hangen. Het kan een grote en onmiddellijke impact hebben op het uiterlijk van je kamer. Kunst moet je persoonlijke interesses en passies weerspiegelen, plus kan het op unieke wijze worden weergegeven. Denk aan een fotowand, je kunt er telkens aan toevoegen Verf is een goedkope optie bij het geven van een nieuwe look aan je kamer. Je zult versteld staan wat een likje verf voor een verschil kan maken in je kamer. Verf kan ook worden gebruikt om een oud meubelstuk op te fleuren. Overweeg om een versleten dressoir of nachtkastje op te schuren en het in een leuke kleur te schilderen.

Verlichting is een belangrijk element in elke kamer, maar is vooral belangrijk als je het gaat om het creëren van een uitnodigend en ontspannende sfeer. Voor een impactvolle verandering, kijk naar je bedlampjes. Het kan zo simpel zijn als het vervangen van je bestaande lampenkappen of je kan overwegen om je bedlampjes volledig te ver vangen door elegante wandlampen.


Onze Ambassadeurs