'Fietsbrug Michauxpad voor de zomer gerepareerd'

Geschreven door Redactie

De houten brug bij het Michauxpad wordt pas aankomende juni vervangen. Dat blijkt uit navraag bij de gemeente Almere.

Afgelopen zomer reed er over de oude brug een zwaar voertuig dat flinke schade aanrichtte. Daardoor kon er niet meer gebruik worden gemaakt van de oude brug. Tot er een nieuwe brug ligt, moeten fietsers een stuk omrijden. 


Op dit moment moeten fietsers omrijden via de Waterlandseweg om uiteindelijk weer terug te keren aan de andere kant van het water.


In de eerste instantie was het de bedoeling om in het najaar van 2020 een nieuwe brug te hebben maar dat werd al snel verplaatst naar december vorig jaar. Inmiddels staat het dus op de planning om de brug uiterlijk aankomende juni te vervangen. 


Onze Ambassadeurs