Almere City FC opent online voetbalcafé!

Geschreven door Redactie

Zet de borrelnootjes maar op tafel en neem een drankje uit de koelkast, want Almere City FC opent aanstaande vrijdagavond een online voetbalcafé! Op de vertrouwde tijd van 20.00 uur proosten we met elkaar op de opening van onze bruine kroeg, maar dan dus online. Ouderwets ouwehoeren over voetbal, het spelletje dat we momenteel zo missen. En ondertussen ook de laatste nieuwtjes meekrijgen over jouw favoriete voetbalclub. Cheers! 

Zolang de bal niet rolt vanwege de coronamaatregelen opent het voetbalcafé wekelijks op vrijdagavond zijn virtuele deuren voor onze supporters. In een ontspannen setting kan er met elkaar gesproken worden over bijvoorbeeld bijzondere wedstrijden uit het verleden, clubhelden of de mooiste doelpunten. Natuurlijk is er ook ruimte voor persoonlijke anekdotes en wekelijks schuiven enkele spelers, trainers of medewerkers van de club aan. 

Wanneer het online voetbalcafé aanstaande vrijdag (27 maart) voor het eerst de deuren opent zijn algemeen directeur John Bes en hoofdtrainer Ole Tobiasen van de partij. Zij vertellen meer over de huidige situatie en de manier waarop de selectie fit probeert te blijven. Jullie krijgen de laatste nieuwtjes rondom de club te horen en kunnen uiteraard al jullie vragen droppen. Zo begint het weekend toch weer met een vleugje voetbal! 

Hoe werkt het? 

Het enige dat je nodig hebt om in ons voetbalcafé aanwezig te zijn is een laptop/telefoon, een goed werkende internetverbinding en een webcam met geluid. Tien minuten voor het openen van de kroeg, droppen we een link op onze social media kanalen. Er is plek voor 99 mensen. Onze online voetbalportier doet het deurbeleid.

Onze krant nog niet ontvangen?