Wijzigingen in Loogman Carwash Football Academy

Geschreven door Redactie

Een aantal weken geleden bracht Almere City FC de nieuwe innovatieve strategie van de Loogman Football Academy naar buiten. De club heeft van de afgelopen periode gebruik gemaakt om met de direct betrokkenen te sparren over de visie van de club en hun eventuele rol daarin. 

Met enkele trainers en stafleden, maar ook nieuwe kandidaten, is de club in gesprek om ze fulltime aan te haken bij de jeugdopleiding vanaf seizoen 2020-2021. De club verwacht hier de komende week meer over naar buiten te brengen. 

Helaas betekent de nieuwe koers ook dat afscheid wordt genomen van een aantal gewaardeerde krachten. In dit kader vertrekken Hoofd Jeugdopleiding Jason Oost en de trainers Florian Wolf, Lorenzo Philippi en Marco Remmelts bij de club. Hiernaast heeft jeugdscout Joeri Volkers in een eerder stadium al zelf aangegeven dat hij op zoek gaat naar een andere uitdaging. Videoanalist Pierre Tosch heeft een aanbieding van Almere City FC naast zich neergelegd. 

Almere City FC bedankt alle medewerkers voor de belangrijke bijdrage die zij hebben geleverd aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding en wenst hen veel succes in het vervolg van hun loopbaan.

Onze Ambassadeurs