Almere City FC breekt contract Jeffry Puriel open

Geschreven door Redactie
Almere City FC breekt contract Jeffry Puriel open Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Aanvaller Jeffry Puriel blijft nog twee seizoenen langer verbonden aan Almere City FC. Deze verlenging komt bovenop het eerste profcontract dat hij in juli 2021 tekende. De vleugelaanvaller ligt nu vast tot en met juni 2026.

De pas 19-jarige Puriel maakt sinds dit seizoen steeds vaker zijn opwachting in de basis bij Almere City FC. Sinds zijn debuut in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur vorig seizoen, kwam hij 29 duels voor Almere City FC in actie. Hij kwam hierbij tot 4 doelpunten en 2 assists.

In 2012 kwam Puriel in de jeugdopleiding van Almere City terecht. Hij doorliep hierbij nagenoeg alle jeugdelftallen. De jongste BVO van ons land nam hem over van buurman Sporting Almere. Onder de vleugels van trainer Hedwiges Maduro maakte hij zijn debuut bij de O21. Het bleek de laatste stap op weg naar een profcontract.

,,Ik ben er ontzettend trots op dat de club het vertrouwen in mij voor een langere tijd uitspreekt. Het geeft stabiliteit en rust en ik kan niet wachten om hier bij Almere City FC mijzelf verder te ontwikkelen,” aldus Puriel.

,,Deze contractverlenging is een beloning voor de ontwikkeling die Jeffry heeft doorgemaakt. Hij is een harde werker die de adviezen ter harte neemt. Wij hopen uiteraard dat we de komende seizoenen veel plezier aan hem gaan hebben,” aldus technisch manager Johan Hansma.





Onze Ambassadeurs