Badmintonners AviAir Almere blijven winnen

Geschreven door Badmintonvereniging Almere

Opnieuw hebben de badmintonners van AviAir Almere hun wedstrijd in winst om weten te zetten.

Ondanks het ontbreken van enkele vaste waarden werd de wedstrijd in en tegen Hoorn boekte het team een klinkende 8-0 zege. Een directe finaleplaats om het landskampioenschap kan de Almeerders bijna niet meer ontgaan. De voorsprong op de nummer 2 in de kampioenspoule bedraagt inmiddels 11 punten met een wedstrijd minder gespeeld. Het team van coach Dave Khodabux heeft nog 3 wedstrijden te gaan.

Alle partijen eindigden in een 2-0 zege. Bij de heren en dames dubbel ging dat relatief makkelijk. De 15-jarige Kirsten de Wit boekte ook een makkelijke zege en dat deed ook Manon Sibbald en Sebastiaan Li. Meer moeite had Dennis Koppen tegen Zeewoldenaar Thomas Sibbald. Thomas, broer van Manon en dit seizoen spelend voor Hoornse BV, maakte het Dennis nog knap lastig maar de winst ging nipt naar Dennis. De beide gemengd dubbels werden vervolgens ook gewonnen.


Komend weekend speelt de ploeg zaterdag thuis in Sporthal Raggers tegen DKC en zondag in Haarlem tegen de huidige landskampioen Duinwijck.

Onze krant nog niet ontvangen?