Drie prachtige tochten met als startpunt Almere – 22 juni

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 22 juni starten vanuit Topsportcentrum Almere drie prachtige fietstochten, voor sportievelingen tot ‘zondagsfietsers’. De fietstochten worden georganiseerd door Sport4hope, een initiatief van de stichting ‘Als kanker je raakt’.

Door mee te fietsen beleef je een ontspannen of sportieve dag en zet je je tegelijkertijd in voor deze stichting. ‘Als kanker je raakt’ organiseert ontmoetingsdagen voor iedereen die persoonlijk of bij zijn geliefden geraakt wordt door kanker.

Routes en praktische infomatie

Voor sportfietsers heeft Sport4hope dit jaar een route over de Veluwe van 211 of 132 kilometer over de Heuvelrug. Voor normale fietsen en elektrische fietsen is er dit jaar een route van 59 kilometer door het Groene Hart. De routes vertrekken vanuit Topsportcentrum Almere. Op elke route zijn er een aantal posten waar goed voor de deelnemers gezorgd wordt. De route voor gewone fietsen heeft zelfs een stop met koffie en appeltaart op een prachtig terras. Van het inschrijfgeld van € 35 gaat een klein deel naar de onkosten voor het organiseren deze dag, de rest gaat naar ‘Als kanker je raakt’, een ANBI-gecertificeerd goed doel. Naast het inschrijfgeld laten veel deelnemers zich sponsoren.

Meer informatie

Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je op de website www.sport4hope.nl. Informatie over de ontmoetingsdagen en het doel van deze dag is terug te vinden op www.alskankerjeraakt.nl.