De nieuwe bibliotheek start afhaalservice BiebDrive

Geschreven door Redactie

De nieuwe bibliotheek introduceert BiebDrive: boeken bestellen en afhalen bij bibliotheek Stad, en vanaf 30 maart ook in de bibliotheken in Buiten en Haven. Leden van de nieuwe bibliotheek kunnen boeken uit de catalogus aanvragen, maar ook een e-mail sturen om al gereserveerde boeken op te halen. Dat laatste geldt alleen voor gereserveerde boeken in Stad en vanaf 30 maart dus ook in Buiten en Haven. Er rijdt momenteel geen transport, dus de bibliotheek kan geen boeken van de ene naar de andere vestiging brengen.

Als klanten gebruik willen maken van deze nieuwe service, dan vragen we het volgende van ze:

- Stuur een e-mail naar zokunjeblijvenlezen@denieuwebibliotheek.nl met de volgende informatie: naam, mailadres, bibliotheekpasnummer, vijf boektitels, bibliotheekvestiging én twee tijden waarop je de boeken wil ophalen (ochtend- en middagtijd).

- Je krijgt drie beschikbare titels. Zijn de boeken uitgeleend, dan zoeken we iets anders. Tip: zoek ze alvast op in de catalogus en check de beschikbaarheid in de bibliotheek waar je af wil halen.

- Je krijgt per e-mail de dag en tijd door waarop je de boeken op kunt halen.

- Meld je op de afgesproken tijd bij je bibliotheek.

- Laat op gepaste afstand je biebpas zien.

- Zonder pas helaas geen boeken

- Een medewerker zet het tasje met boeken bij de deur.

- Boeken inleveren kan bij de boekenbrievenbus.

Openingstijden van de BiebDrive

Stad: iedere werkdag (je krijgt een tijd toegestuurd om wachtrijen voor de deur te voorkomen), afhalen kan bij de zij-ingang vlakbij de hoofdingang.

Haven: dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Afhalen kan bij de nooduitgang, zijkant gebouw (tegenover de (voormalige) sigarenwinkel).

Buiten: woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Afhalen kan bij de voordeur.Onze Ambassadeurs