Tweede editie Online Supporterscafé: Verheydt en Tobiasen

Geschreven door Redactie

Het online voetbalcafé van Almere City FC opent op Goede Vrijdag 19.00 uur opnieuw de deuren.

De redactie heeft afgelopen week hard gewerkt om enkele kinkjes uit de kabel te halen en er is weer een interessant programma in elkaar gezet. Businessclubpartner PixelThis zendt vrijdagavond uit vanaf het lege restaurant Pallas Athene. Trap je Paasweekend met ons af met een versnapering en een borrel! 

Hoofdtrainer Ole Tobiasen en spits Thomas Verheydt zitten, op gepaste afstand van elkaar, aan tafel. Eerstgenoemde verlengde vorige week vrijdag zijn contract, maar kon vanwege een haperende techniek nog niet aan het woord komen.

Spits Verheydt is iedereen welbekend; de bonkige reus knalde er dit seizoen al tien doelpunten in en is clubtopscorer van de lopende editie van de Keuken Kampioen Divisie. 

Het online supporterscafé vindt je via deze link! 

Het uitgangspunt van het online voetbalcafé is een gezellige informatieve avond, waarbij jullie ook onderling kunnen chatten. Vragen aan de gasten kun je voortaan stellen via social media. Zo is het vanaf nu al mogelijk om via Twitter je vragen aan één van beide gasten te richten. Dit kan met de hashtag #supporterscafe. 

In het Online Supporterscafé krijg je unieke beelden te zien van de verbouwing. Bovendien hebben we nog een aantal gasten, waarmee we Skypen. Het Online Supporterscafé sluit af met een mooie wedstrijd uit de Almeerste geschiedenis. Genoeg redenen dus om je geen moment te vervelen. 

Hoe werkt het? 

Het enige dat je nodig hebt om in ons voetbalcafé aanwezig te zijn is een laptop/telefoon en een goed werkende internetverbinding. Rond 18:45 uur droppen wij op onze website en social media kanalen een link naar het online voetbalcafé. De uitzending begint om 19.00 uur. Je kijkt live mee en kunt via de chat al je vragen droppen. 

Programma voetbalavond: 

18.45 uur: Link naar voetbalcafé online op website en socials 

19.00 uur: Start programma online voetbalcafé 

19.00 – 20.00 uur: Ole Tobiasen, Thomas Verheydt en enkele andere gasten 

20.00 uur: Retro wedstrijd

Onze Ambassadeurs