Binnen twee jaar van FC Almere naar Volendam

Geschreven door Redactie

Almeerder Koen Blommestijn tekent bij FC Volendam. 

Blommestijn speelde twee jaar geleden nog in het eerste van FC Almere, maar met een neusje voor de goal heeft hij in korte tijd, grote stappen weten te maken! 

Na een halfjaar reizen door Amerika en Canada ging de knop voor de toentertijd nog 18-jarige aanvaller om. Blommestijn beleefde zoveel plezier aan het voetballen en scoren dat hij niet meer zonder kon. Naast twee keer in de week trainen, oefende hij ook veel voor zichzelf daarbuiten en dat wierp zijn vruchten af. 

Van FC Almere vertrok hij naar het tweede van de Ajax Amateurs. Met negentien doelpunten in twaalf wedstrijden maakte hij al snel de doorstap naar het eerste. Toen Blommestijn bij zijn inval debuut de winnende scoorde in de 93e minuut was de toon gezet. Na die wedstrijd was hij een vaste waarde voor Ajax Amateurs 1.

De spits tekent voor twee jaar, met optie tot een derde en zal beginnen bij Jong Volendam. "De stap naar Jong Volendam vind ik echt geweldig. Naast dat ik FC Volendam een prachtige club vind, past mijn wil om beter te worden bij het plaatje van Jong Volendam om 5 dagen per week te trainen en alles wat daarbij komt kijken. Ik kan niet wachten om te beginnen," vertelt Koen Blommestijn. 



Onze Ambassadeurs