Bestel een bierpakket en steun zo je favoriete kroeg

Geschreven door Redactie

Thuis een lekker biertje drinken en daarmee je favoriete kroeg steunen? Dat is net zo simpel en aantrekkelijk als het klinkt. Op www.mijnkroegie.nl kunnen horecaliefhebbers een bierpakket naar keuze bestellen. Daarmee doneren ze 15 euro aan hun favoriete kroeg.

Hart onder de riem

Horecaondernemers hebben het moeilijk en cafégangers zitten thuis. Eén en één is twee, dacht bierleverancier Nikki Hagg. Hij besloot met www.mijnkroegie.nl zijn klanten een hart onder de riem te steken en het thuisblijven voor bierliefhebbers wat draaglijker te maken.

Doneren met een bestelling

Op de website kunnen bezoekers hun favoriete (lokale) café selecteren en vervolgens voor zichzelf één van de tien speciaalbier pakketten (à 24 flesjes) bestellen. Van de 66 euro die ze daarvoor betalen, gaat 15 euro als donatie naar het door hen gekozen café. De kroeg krijgt meteen een bevestiging van de donatie. En de donateur krijgt zijn bestelling zo snel mogelijk (gratis) thuisbezorgd via PostNL.

Café aanmelden

Staat de kroeg naar keuze er nog niet bij? Dan kunnen bezoekers van de website de café-eigenaar van hun stamkroeg vragen om zich aan te melden via de website. Dat kost de kroegen helemaal niets, maar levert ze hopelijk een fijn extraatje op om de zware tijd door te komen.

23 mei: #dagvandebarman

23 mei is door dit initiatief uitgeroepen tot Dag van de barman én barvrouw. “We hopen dat zoveel mogelijk gasten hun favoriete café gaan steunen met een donatie”, zegt initiatiefneemster Nikki Hagg. “Op 23 mei proosten we met z’n allen, met een lekker biertje, op alle horecamensen die thuis zitten en laten we op social media zien dat we aan ze denken. Want samen steunen we de horeca.”


Onze Ambassadeurs