4 mei ondanks corona niet aan ons voorbij laten gaan

Geschreven door Redactie


“Ideaalbeeld is dat er door de buurten van Almere Haven om 19:45 uur ‘The last post’ wordt gespeeld” 


In Almere Haven zijn ze hard bezig met het organiseren van een actie op 4 mei.

Voornamelijk Mirjam Yentl Polak-Pipi is hier mee bezig. “Ideaalbeeld is dat er door de buurten van Almere Haven om 19:45 uur, ‘The last post’ wordt gespeeld door trompettisten. Dit keer bedoeld voor de mensen die ons zijn ontglipt door Corona en die nu nog vechten hiertegen. Tevens ook bedoeld voor alle hardwerkende mensen in de zorg die risico lopen, zonder aan zichzelf te denken,” vertelt Polak-Pipi 


Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Het is erg moeilijk om mensen bij elkaar te zoeken voor de actie en ook zijn er maatregelen waar iedereen zich aan moet houden. Daarom is het ook niet de bedoeling om iedereen naar een plek te krijgen, maar wordt iedereen opgeroepen om vanuit raam, tuin, toren of een balkon te spelen.  


Wil je graag onderdeel zijn van dit initiatief? Dan kun je contact zoeken met Polak-Pipi via Facebook. 


Onze Ambassadeurs