#StayathomeAlmere

Geschreven door Redactie

Sportief Almere verzamelt op hun Facebookpagina alle sportieve en creatieve beelden die worden gedeeld.


Nog steeds doet iedereen zijn best om zo sportief mogelijk deze periode door te komen. Sportief Almere helpt hier graag aan mee.

Dit doen ze door een nieuwe hashtag in het leven te roepen, #StayathomeAlmere. Met dit initiatief willen ze mensen aansporen om sportief en creatief bezig te blijven. Alle leuke video’s die hiermee zijn gedeeld. Plaatst Sportief Almere ook weer door op hun pagina.  


Wel staat het uiteraard op één dat dit zorgvuldig gebeurt en dat je geen regels overtreedt. Zij geven nogmaals aan. Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk wanneer u niet thuis kunt werken, voor boodschappen, of om voor anderen te zorgen. Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en vermijd sociale activiteiten en groepen mensen.  

Volg de Facebookpagina van Sportief Almere en doe mee met de oefeningen voor thuis (demo’s, filmpjes en challenges).