16 september kick-off jongerencampagne Humanitas Almere

Geschreven door Redactie

Veel Almeerse jongeren en jongvolwassenen hebben te maken met gevoelens van eenzaamheid, financiële problemen, rouw na overlijden van een dierbare of met de scheiding van hun ouders.

De meesten van hen weten niet dat ze hierbij via Humanitas ondersteuning kunnen krijgen. Die ondersteuning is laagdrempelig en gratis. Om jongeren die dit aangaat, bewust te maken van het feit dat ze het niet alleen hoeven te doen, maken jongeren die eerder deelnamen zich bekend in deze campagne. Met hun eigen verhaal en wat de ondersteuning vanuit Humanitas hen heeft gebracht.

Heel veel posters en social media-aandacht

De portretten van Esmee, Tamara, Ismael en Kimberley zullen vanaf 16 september op 250 plekken buiten in de stad te zien zijn en daarnaast in middelbare scholen, jongerencentra, winkels, cafés etcetera. Een QR code op de posters verwijst naar een pagina waarop zij hun persoonlijke verhaal vertellen. Ook via social media zal vanaf 16 september veel aandacht komen voor de campagne.

Je staat er niet alleen voor

Kimberley verloor haar vader en dat zette haar leven op zijn kop. Eerst dacht ze het zonder hulp wel af te kunnen. Tot ze vastliep. En vele psychologen verder bij het Sterprogramma van Humanitas terecht kwam en lotgenoten ontmoette. Dat betekende voor haar een ommekeer. “Ik heb altijd gedacht dat ik de enige was die zoiets had meegemaakt en dat is een rot gevoel. Daarom hoop ik dan op die manier te kunnen laten zien dat je er niet alleen voor staat!”
Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen