Cigköftem nu ook in Almere Stad!

Geschreven door Redactie

2 broers van 19 en 21 jaar zijn van de franchise Cigköftem.

Alle producten zijn veganistisch en de smaken zijn hemels. Ze verkopen op dit moment Cigköfte, Falafel, Falafill, Icli köfte, Cheesecake (niet vega) en binnenkort komt er veel lekkers bij zoals Soep en Börek maar ook Smoothies en Yoghurt bakjes.

Cigköfte is de laatste tijd een populair voedsel geworden. Het wordt gemaakt van rauw vlees met verschillende kruiden en het belangrijkste ingrediënt is bulgur. Cigköftem verkoopt de versie zonder vlees.

De Cigköfte is los verkrijgbaar, in een wrap, als sushi of taco! De broers werken met zijn tweeën maar ze krijgen soms ook hulp van vrienden en familie. De Cigköfte is gezond, smaakt hemels en vult goed.

Cigköftem is op dit moment bezig met thuisbezorgd.nl, echter gaat dit moeizaam. Bij de balie kan je altijd een voorproefje vragen om te kijken of je het lekker vindt. Zij zijn gevestigd op de Traverse 5, 1315TJ in Almere Stad maar je kunt ook online bestellen via www.cigkoftemalmere.nl.

Het assortiment bestaat nu nog uit Cigköfte, Falafel, Falafill, Icli köfte en diverse zoetigheden, in de toekomst wordt het assortiment uitgebreider verteld een medewerker.

Volg Cigköftem ook op social media Instagram: @Cigkoftemalmere en Facebook: Cigkoftemalmere.

Onze Ambassadeurs