IKEA Slaapfitness - Goed leren slapen

Geschreven door Redactie

Ben jij een woeler, de piekeraar, een lichte slaper of de te korte slaper: goed slapen kan je leren met IKEA Slaapfitness!  

  

De Slaapfitness App is ontwikkeld in samenwerking met experts op basis van wetenschappelijke inzichten.

In een sessie van ongeveer twintig minuten vertelt slaapcoach Anouk Puister, bekend als de Happy Sleeper, hoe je meer uit je nachtrust kunt halen aan de hand van vijf stappen. Zo vergroot de slaapcoach je slaapkennis en helpt ze je slaapsfeer - licht, temperatuur, geluid en lucht - te verbeteren.   

  

Goed slapen zorgt er niet alleen voor dat je uitgerust aan de dag kunt beginnen, het kan invloed hebben op onder andere je gemoedstoestand, je immuunsysteem en je hart en bloedvaten. Goed slapen is nog niet zo makkelijk, bijna de helft van de Nederlanders geeft aan 's nachts wakker te worden en moeite te hebben om weer in slaap te vallen.  

  

Je kunt de IKEA Slaapfitness sessie gratis volgen via de Instagram-accounts van IKEA Nederland. Of via het YouTube-kanaal van IKEA Nederland. IKEA vind je op Instagram via het account @ikeanederland of neem eens een kijkje op @onefit.community.  

Onze Ambassadeurs