Kenz Juwelier opent in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Wie van glitter en glamour houdt heeft er een nieuw adresje bij in Almere Centrum. Aan de Schutterstraat opende onlangs Kenz Juwelier de deuren.

Hier kunnen klanten terecht voor bekende en minder bekende merken sieraden en horloges.  


Collectie  

Het assortiment van Kenz is gevarieerd en houdt rekening met elk budget. Wie op zoek is naar een cadeautje voor Moederdag kan er dus makkelijk even binnenlopen. Maar wie iets groter wil uitpakken voor zichzelf, zijn of haar geliefde of een ander zal ook zeker slagen. Kenz voert verschillende bekende merken zoals Fossil, Diesel en G-Shock, maar ook meer exlusieve en bijzondere merken zoals Sif Jacobs. De ontwerpster achter dit label is geboren in IJsland maar woonde ook in Italië en momenteel in Denemarken. In haar collectie zijn dan ook duidelijk de Italiaanse glamour en Scandinavische designelementen herkenbaar.


Vakmanschap  

Het team van Kenz heeft klantenservice en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Er is ook een professionele reparatieservice aanwezig. Een kapot horloge of een te klein geworden trouwring worden hier vakkundig en met oog voor detail gerepareerd of aangepast.


Kenz Juweliers is gevestigd aan Schutterstraat 42A te Almere.  


Onze Ambassadeurs